Over ons

AXIS EUROLINK is dé logistieke partner gespecialiseerd in het transport van levende have. De naam verwijst naar de spilfunctie die we vervullen in het netwerk van aanbieders en afnemers. We staan voor de verbindende rol die we vervullen om klanten in binnen- en buitenland optimaal te laten samenwerken. – AXIS Eurolink: Connecting Livestock Chains

Werkwijze

Waarom relaties ons zien als dé logistieke partner in veetransport? We hebben oog voor kwaliteit, klantgerichtheid, zorgvuldigheid, doortastendheid en de wil om te winnen. Wij zijn de spin in het web tussen leveranciers, afnemers en chauffeurs. Hierbij ontzorgen we onze klanten van organisatie, transport, tot en met de complete documenten- en douaneafhandeling. Hierbij hebben wij het dierenwelzijn vanzelfsprekend zeer hoog in het vaandel staan.

 

Hoe doen wij dit?

Door de combinatie van ondernemersbloed en een steeds verder professionaliserende organisatie. Dit betekent kritisch blijven kijken naar je organisatiestructuur waar ICT steeds meer mogelijkheden biedt voor efficiëntieslagen. Hierdoor proberen we de concurrentie voor te blijven met ons prachtige team waar we trots op zijn.

45 JAAR EXPERTISE

AXIS EUROLINK is een zustermaatschappij van VAEX The Livestock Traders. Binnen het bedrijf zijn de logistieke activiteiten dusdanig gebundeld waardoor focus, onafhankelijkheid en een verbeterde commerciële doelstelling tot stand kan komen.

De VAEX Group is al ruim 45 jaar internationaal georiënteerd. De familienaam Govers is daardoor sinds jaar en dag gekoppeld aan de handel en transport van varkens en vee. Van generatie op generatie zijn familieleden actief binnen deze sector. Het wagenpark van AXIS EUROLINK bestrijkt dagelijks heel Europa en zelfs enkele landen daarbuiten.

Zoeken